Kunsthandel martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018

bemiddeling van kunstwerken:


 

Kunsthandel Martins houdt zich ook bezig met de bemiddeling en verkoop van kunstwerken van derden (particulieren, verzamelaars, bedrijven, instellingen -zoals stichtingen en art foundations- en musea).

 

Kleine collecties:

Voordat Kunsthandel Martins overgaat tot de bemiddeling en verkoop van de kunstwerken wordt er een beperkt (klein)  interview uitgevoerd bij de opdrachtgever. Het interview bij de opdrachtgever is in principe een concrete  inventarisatie van de collectie kunstwerken en moet leiden tot een totale waardebepaling en verkoopplan.

De prijs voor bemiddeling/verkoop is afhankelijk van het aantal kunstwerken en de totale waarde van de collectie.

Indien u uw kunstwerk of (kleine) kunstcollectie wilt verkopen verzoeken wij u vooral contact met ons op te nemen. 

U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken.

 

Middelgrote/grote collecties:

Voor middelgrote/grote collecties worden vaak meerdere interviews gepland en worden specifieke (exclusieve) kunstwerken soms ook beoordeeld door gespecialiseerde experts. Er wordt uiteindelijk een bemiddelings- c.q. verkoopplan uitgebracht.

De prijs voor bemiddeling/verkoop van middelgrote/grote collecties is afhankelijk van het aantal kunstwerken en de totale waarde van de collectie. Eventuele extra kosten voor gespecialiseerde experts worden vooraf opgevraagd en worden toegevoegd aan de eindnota. Indien u uw middelgrote/grote kunstcollectie wilt verkopen verzoeken wij u vooral contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken.