Ernens, Gerard Joh. (1935)

 

Een prachtig kunstwerk (landschap, olieverf op doek) van de Nederlandse kunstschilder Gerard Joh. Ernens (1935). Heel mooi gelijst. Gesigneerd rechts onder. De afmetingen met lijst: 85 cm. breed / 65 cm. hoog. De doekmaat is: 70 cm. breed / 50 cm. hoog. De conditie van het kunstwerk is goed. De lijst heeft enkele lichte gebruikssporen. Dit is echter niet hinderlijk. Het kunstwerk is te bezichtigen in onze kunsthandel en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

 

Info:

 

De kunstschilder gaf al op jeugdige leeftijd blijk van zijn talent en ontwikkelde zich als een schilder met een geheel eigen stijl.

Al jong kwam hij in contact met de bekende kunstschilder J. Bevort, die hem hielp bij de ontplooiing van zijn talent. Na John Bevort werkte hij enige tijd samen met de interieur- en kerkschilder Jan Jumelet.

Ernens verkreeg vooral bekendheid door zijn kleurrijke, enigszins suggestieve en reliëfachtige landschappen en bloemcomposities.

Van zijn werk zijn meerdere malen exposities gehouden en Gerard Ernens is lid van the International Organization of Free Art.

Gerard is vanaf het eerste uur een schilder van het paletmes. Zijn schilderijen hebben een licht impressionistische inslag en zijn toch duidelijk herkenbaar.

 

Ernens, Gerard Joh. (1935)

€ 495,00

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1