Kunsthandel Martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018

Waarde taxatie(s):


 

Waarde taxatie(s):

 

 

Waarde taxatie (zonder taxatierapport):

Voor een waarde taxatie (zonder taxatierapport)  van uw kunstwerk kunt u te allen tijde een afspraak maken. Ook is het mogelijk dat u ons een foto of foto's per e-mail toestuurt, met relevante informatie zoals de naam van de kunstenaar (indien bekend), afmetingen van het werk e.d. Wij zullen u binnen 24 uur een waarde taxatie e-mailen. De kosten voor een digitale

waarde taxatie bedraagt (voor kunstwerken tot 250,= euro) 17,50 euro (inclusief 21% BTW). Voor kunstwerken met een waarde boven 250,= euro bedraagt een (digitale) waarde taxatie 25,= euro (inclusief 21% BTW). 

 

Waarde taxatie (met taxatierapport):

Voor een waarde taxatie (met taxatierapport) van uw kunstwerk kunt u te allen tijde een afspraak maken. Ook is het mogelijk dat u ons een foto of foto's per e-mail toestuurt, met relevante informatie zoals de naam van de kunstenaar (indien bekend), afmetingen van het werk e.d. Wij proberen u binnen 2 werkdagen een schriftelijke waarde taxatie toe te sturen. De kosten voor een schriftelijke waarde taxatie bedraagt 50,= euro (inclusief 21% BTW). 

 

Verzekeringstaxatie:

Kunsthandel Martins geeft geen taxaties af voor verzekeringen op basis van een vaste taxatie conform artikel 7:960 BW. 

Hiervoor verwijzen wij u naar een beëdigd taxateur welke gespecialiseerd is in vaste taxaties conform bovengenoemd artikel.