Kunsthandel Martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018

Waarde taxatie(s):


 

Waarde taxatie ( zonder taxatierapport ):

 

Voor een waarde taxatie (zonder taxatierapport)  van uw kunstwerk kunt u te allen tijde een afspraak maken. Ook is het mogelijk dat u ons een foto of foto's per e-mail toestuurt, met relevante informatie zoals de naam van de kunstenaar (indien bekend), afmetingen van het werk, conditie e.d. Wij zullen u binnen 24 uur een waarde taxatie e-mailen.

 

De prijs voor een digitale waarde taxatie ( voor kunstwerken tot 500,= euro ) bedraagt: 45,= euro (incl.21% BTW);

De prijs voor een digitale waarde taxatie ( voor kunstwerken van 500,= tot 1.000,= euro ) bedraagt: 65,= euro (incl. 21% BTW);

De prijs voor een digitale waarde taxatie ( voor kunstwerken van 1.000,= euro tot 2.500,= euro ) bedraagt: 95,= euro (incl. 21% BTW);

De prijs voor een digitale waarde taxatie ( voor kunstwerken van 2.500,= euro tot 5.000,= euro ) bedraagt: 150,= (incl. 21% BTW).

De prijs voor een digitale waarde taxatie ( voor kunstwerken van > 5.000,= euro ) bedraagt: 3% van de waarde taxatie.

 

 

Waarde taxatie ( met taxatierapport ):

 

Voor een waarde taxatie (met taxatierapport) van uw kunstwerk kunt u te allen tijde een afspraak maken. Ook is het mogelijk dat u ons een foto of foto's per e-mail toestuurt, met relevante informatie zoals de naam van de kunstenaar (indien bekend), afmetingen van het werk, conditie e.d. Wij proberen u binnen 2 werkdagen een schriftelijke waarde taxatie toe te sturen.

De prijs voor een schriftelijke waarde taxatie bedraagt de prijs voor een digitale waarde taxatie +  50,= euro (inclusief 21% BTW). 

 

 

Verzekeringstaxatie:

 

Kunsthandel Martins geeft geen taxaties af voor verzekeringen op basis van een vaste taxatie conform artikel 7:960 BW.