Kunsthandel Martins

Figuratieve schilderkunst

Anno 2018

over ons bedrijf:


Martinus Staals | Directeur
Martinus Staals | Directeur

Kunsthandel Martins is een professioneel bedrijf wat zich bezig houdt met de handel en bemiddeling in beeldende kunst. Ons bedrijf is gespecialiseerd in figuratieve schilderkunst ( van 1800 tot ca. 1950 ). Met name de Romantiek , de Haagse school, de Larense school, Bergense school, Leidse school, De Ploeg en de klassieke modernisten. Naast hoofdzakelijk klassieke figuratieve kunst hebben wij ook een (kleinere) collectie van moderne (abstracte) kunst.

Kunsthandel Martins is opgericht in 2018 door Martinus Staals (1956) en is ontstaan uit een echte passie voor beeldende kunst en de figuratieve schilderkunst in het bijzonder. Naast olieverf- en acrylschilderijen, aquarellen, gouaches, gemengde technieken, tekeningen, etsen, litho's en zeefdrukken vindt u bij ons ook een (kleinere) collectie beelden, met name bronzen- en houten beelden.

Wij verkopen onze kunstwerken aan kopers in Europa, USA en Canada alsmede China. Kunsthandel Martins  is altijd geïnteresseerd in de aankoop van kwalitatief goede kunstwerken van erkende kunstenaars. U kunt ons hiervoor te allen tijde vrijblijvend contacten (zie Home/aankopen van kunstwerken).