Kunsthandel Martins

Figuratieve schilderkunst

Anno 2018


over ons en ons bedrijf:


 

Kunsthandel Martins is een professioneel bedrijf wat zich bezig houdt met de handel en bemiddeling in beeldende kunst. Ons  bedrijf is gespecialiseerd in figuratieve kunst ( van 1750 tot heden ). Met name de Romantiek , de Haagse school, de Larense school, Bergense school, Leidse school en De Ploeg. Naast hoofdzakelijk klassieke figuratieve kunst hebben wij een kleinere collectie van Moderne (abstracte) kunst.

 

Kunsthandel Martins is ontstaan uit een echte passie voor beeldende kunst en de figuratieve schilderkunst in het bijzonder.

Naast schilderijen, aquarellen, gouaches, gemengde technieken, tekeningen, etsen,litho's en zeefdrukken vindt u bij ons ook

een kleinere collectie beelden, met name bronzen- en houten beelden.

 

Wij verkopen onze kunstwerken aan alle landen in Europa, USA en Canada alsmede China.

Kunsthandel Martins  is ook altijd geïnteresseerd in de aankoop van kwalitatief goede werken van erkende kunstenaars. U kunt ons hiervoor te allen tijde vrijblijvend contacten. 

 

Martinus Staals 

Directeur Kunsthandel Martins anno 2018

 

Contactgegevens:

info@kunsthandelmartins.nl

linkedin.com/in/martinus-staals-572b27168

 


 

 Kunsthandel Martins anno 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze kunsthandel is ondergebracht in een mooie veenkoloniale Drentse woonboerderij uit 1900. Maak eens een afspraak om te kijken naar en te praten over schilderkunst. U kunt hiervoor het contactformulier "afspraak maken" gebruiken.