kunsthandel martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018


constant david ludovic artz

te_koop_aangeboden_een_schilderij_van_de_nederlandse_kunstschilder_constant_artz_1870-1951_nabloei_haagse_school
Constant David Ludovic Artz (1870-1951) | 2e Generatie Haagse School | olieverf op paneel | Molenlandschap | Richtprijs: 1.000,= euro (Doe een bod!)

top kunstwerk te koop aangeboden!


Artz, Constant David Ludovic (1870-1951)

 

Beschrijving:

Een prachtig (top) kunstwerk ( molengezicht , olieverf op paneel ) van de Nederlandse kunstschilder Constant David Ludovic Artz (1870-1951). Gesigneerd links onder. Met een mooie lijst. De lijst heeft slechts enkele lichte gebruikssporen.  De afmetingen met lijst: 35 cm. x 41 cm. De paneelmaat is: 18 cm. x 23,5  cm. De conditie van het kunstwerk is goed. Het werk kan worden bezichtigd in onze kunsthandel en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

 

Biografie:

Constant Artz schilderde het Hollandse landschap met wilgen en molens, maar werd vooral bekend om zijn watergezichten met eenden in al hun doen en laten. Dit motief schilderde hij op talloze manieren, waarbij hij zich een zeer goed waarnemer van de natuur toonde. Constant Artz was ook een bijzonder knap aquarellist. Constant was de zoon van de Haagse Schoolschilder David Artz.

 

Biedingen zijn welkom:

Kunsthandel Martins anno 2018 is een modern bedrijf en is derhalve ontvankelijk voor serieuze biedingen op onze kunstwerken. Met het biedformulier (zie informatie) kunt u  vrijblijvend een serieus bod uitbrengen  op een door u geselecteerd kunstwerk. Wij zullen uw bod dan serieus overwegen. Uw bod wordt pas definitief na uw akkoordverklaring op ons acceptatie-voorstel. U krijgt bij het uitbrengen van een vrijblijvend serieus bod altijd (binnen 24 uur) antwoord.

 

Artz, Constant David Ludovic (1870-1951)

€ 1.000,00

  • 5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1