kunsthandel martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018


willem heytman (1950)

te_koop_aangeboden_een_landschaps_schilderij_van_de_kunstschilder_willem_heytman_1950
Willem Heytman (1950) | 20ste eeuw | Olieverf op doek | Doekmaat: 60 cm. x 90 cm. | "landschap met boerin en koe" | Taxatiewaarde: 1.450,= euro | Met echtheidscertificaat en taxatierapport

doe nu online een vrijblijvend bod!


Heytman, Willem (1950)

 

Beschrijving:

Een schitterend klassiek kunstwerk te koop ( "landschap met boerin en koe", olieverf op doek ) van de Nederlandse kunstschilder Willem Heytman (1950). Met een prachtige goudkleurige lijst. Gesigneerd rechts onder. De afmetingen met lijst: 76 cm. x 106 cm.  De doekmaat is: 60 cm. x 90 cm. De conditie van het kunstwerk is heel goed. Het kunstwerk is te bezichtigen in onze kunsthandel en wordt geleverd met een echtheidscertificaat en taxatierapport.

 

Biografie:

Heytman, geboren in 1950 in Middelburg, legt zich toe op het schilderen in olieverf van allerlei onderwerpen. Behalve van de Nederlandse strandschilder A.C.van Noort heeft Heytman van niemand les gehad. Hij is wat dat betreft een autodidact, die voortdurend doorgaat met vernieuwen van zijn stijl, kleur en compositie. Inmiddels heeft hij zich een plaats weten te verwerven binnen de Nederlandse schilderkunst. Reeds op jonge leeftijd zien we in de schoolschriften van de in 1950 geboren W. Heytman vele tekeningen staan. Al snel na zijn schooltijd begint Heytman te experimenteren met pastel, aquarel en olieverf. Hij legt zich vooral toe op het schilderen met olieverf. Zijn eerste expositie vindt plaats in 1976 te Middelburg in de provincie Zeeland. Onder andere zomerse zee- en strandgezichten, maar ook winterse stadsgezichten zijn thema's die Heytman schildert. In de ruim 20 jaar dat hij bezig is heeft Heytman zich zeker een plaats weten te verwerven binnen de huidige Nederlandse schilderkunst.

 

Biedingen zijn welkom:

Kunsthandel Martins anno 2018 is een modern bedrijf en is derhalve ontvankelijk voor serieuze biedingen op onze kunstwerken. Met het biedformulier (zie informatie) kunt u vrijblijvend een serieus bod uitbrengen op een door u geselecteerd kunstwerk. Wij zullen uw bod dan serieus overwegen. Uw bod wordt pas definitief na uw akkoordverklaring op ons acceptatie-voorstel. U krijgt bij het uitbrengen van een vrijblijvend bod altijd (binnen 24 uur) antwoord.

 

Heytman, Willem (1950)

€ 1.450,00

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1