kunsthandel martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018


Ahrendts, Carl Eduard (1822-1898)

 
Een schitterend klassiek kunstwerk (romantisch landschap, olieverf op paneel) van de Nederlandse kunstschilder Carl Eduard Ahrendts (1822-1898). Met een prachtige authentieke lijst. Gesigneerd links onder. De afmetingen met lijst: 63 cm. hoog x 77 cm. breed. De paneelmaat is: 40 cm. hoog x 55 cm. breed. De conditie van het kunstwerk is goed. Het werk is te bezichtigen in onze kunsthandel en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.
 
Info:

 

Carl Eduard Ahrendts (Den Haag 1822- 1898 Den Haag): Haags schilder van fijn uitgewerkte romantische zomer- en winterlandschappen en van stadsgezichten. De autodidact Carl Eduard Ahrendts schilderde tevens fijn uitgewerkte romantische strand- en stadsgezichten. Hij werkte en woonde zijn gehele leven in Den Haag, schilderde echter ook in Gelderland en reisde eveneens naar Kleef, getuige een enkel panoramaschilderij van deze stad. Hoewel niet geheel duidelijk is of Ahrendts tot de leerlingenkring van B.C. Koekkoek heeft behoord lijkt zijn werk, meest geïdealiseerde landschappen, door Koekkoek te zijn beïnvloed.
 
 
BIEDEN:

Kunsthandel Martins anno 2018 is een modern bedrijf en is derhalve ontvankelijk voor serieuze biedingen op onze kunstwerken. Met het biedformulier (zie informatie) kunt u  vrijblijvend een serieus bod uitbrengen  op een door u geselecteerd kunstwerk. Wij zullen uw bod dan serieus overwegen. Uw bod wordt pas definitief na uw akkoordverklaring op ons acceptatie-voorstel. U krijgt bij het uitbrengen van een vrijblijvend serieus bod altijd (binnen 24 uur) antwoord.

 

Ahrendts, Carl Eduard (1822-1898)

€ 2.500,00

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1