kunsthandel martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018


Artz, Constant David Ludovic (1870-1951)

 

Een schitterend kunstwerk ( eenden-schilderij, olieverf op doek ) van de Nederlandse kunstschilder Constant David Ludovic Artz (1870-1951). Titel: "eenden familie onder een beukenboom". Gesigneerd links onder. Met een authentieke en mooie lijst. De lijst heeft slechts enkele gebruikssporen.  De afmetingen met lijst: 58 cm. x 68 cm. De doekmaat is: 40 cm. x 50 cm. De conditie van het kunstwerk is heel goed. Het werk kan worden bezichtigd in onze kunsthandel en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

 

Biografie:

Constant Artz schilderde het Hollandse landschap met wilgen en molens, maar werd vooral bekend om zijn watergezichten met eenden in al hun doen en laten. Dit motief schilderde hij op talloze manieren, waarbij hij zich een zeer goed waarnemer van de natuur toonde. Constant Artz was ook een bijzonder knap aquarellist. Hij was de zoon van de Haagse-Schoolschilder David Artz.

 

Bieden:

Kunsthandel Martins anno 2018 is een modern bedrijf en is derhalve ontvankelijk voor serieuze biedingen op onze kunstwerken. Met het biedformulier (zie informatie) kunt u  vrijblijvend een serieus bod uitbrengen  op een door u geselecteerd kunstwerk. Wij zullen uw bod dan serieus overwegen. Uw bod wordt pas definitief na uw akkoordverklaring op ons acceptatie-voorstel. U krijgt bij het uitbrengen van een vrijblijvend serieus bod altijd (binnen 24 uur) antwoord.

 

Artz, Constant David Ludovic (1870-1951)

€ 3.500,00

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1