Delft, Jan van (1950)

 

Beschrijving:

Een prachtig modern kunstwerk (abstracte compositie, gemengde techniek*) van de Nederlandse kunstenaar Jan van Delft (1950). Met een houten lijst. Gesigneerd midden onder. De afmetingen met lijst: 83 cm. x 63 cm. De conditie van het kunstwerk is heel goed. Het werk is te bezichtigen in onze galerie. *Gouache en collage.

 

 

Biografie: 

Jan van DELFT (1950, Drunen), schilder en graficus.

Opleiding: Jan van Delft volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst AKI in Enschede.

Van Delft woont en werkt in Arnhem. Geïnspireerd door universele tekens en symbolen, gaat Jan van Delft op zoek naar de kracht en betekenis ervan voor de mens vandaag de dag. Deze samenkomst van verschillende culturen en tijden maakt het werk van Van Delft actueel.

 

Biedingen zijn welkom:

Kunsthandel Martins anno 2018 is een modern bedrijf en is derhalve ontvankelijk voor serieuze biedingen op onze kunstwerken. Met het biedformulier (zie informatie) kunt u vrijblijvend een serieus bod uitbrengen op een door u geselecteerd kunstwerk. Wij zullen uw bod dan serieus overwegen. Uw bod wordt pas definitief na uw akkoordverklaring op ons acceptatie-voorstel. U krijgt bij het uitbrengen van een vrijblijvend serieus bod altijd (binnen 24 uur) antwoord.

 

 

Delft, Jan van (1950)

€ 395,00

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1