kunsthandel martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018


ger langeweg (1891-1970)

te_koop_aangeboden_een_kunstwerk_van_de_nederlandse_kunstenaar_ger_langeweg_1891-1970
Ger Langeweg (1891-1970) | Verkocht!

Langeweg, Ger (1891-1970)

 

Beschrijving: 

Een schitterend kunstwerk ( "circusclown" , gemengde techniek ) van de Nederlandse kunstenaar Ger Langeweg (1891-1970). Met een nieuwe houten lijst, een zuurvrij passe partout en anti reflex (kunststof) glas. Gesigneerd rechts onder en gedateerd 1958. Dit werk stond op een tentoonstelling van tekeningen, aquarellen en gemengde technieken (19e en 20e eeuw) in Museum De Lakenhal te Leiden. Periode:26 juni tot 29 augustus 1963. Nr. 45.  De afmetingen met lijst: 63 cm. x 48 cm. De beeldmaat is: 46 cm. x 37 cm. Het werk is in onze kunsthandel te bezichtigen en wordt geleverd met een echtheidscertificaat, taxatierapport en gratis kunstboek.

 

Biografie:
Ger Langeweg ging na zijn opleiding in Amsterdam naar Vlaanderen en kwam in contact met James Ensor, waar hij zich erg verwant mee voelde. Ger Langeweg bezocht de academies van Gent en Brugge en woonde enige tijd in Parijs. Zijn onderwerpen zijn vaak figuren, stillevens, naakt, landschap en fantasiefiguren in een magisch realistische stijl. Hij werd beïnvloed door Giorgio de Chirico, Raoul Hynckes en Pyke Koch. Maar behield zijn eigen stijl: ‘Je moet uit je eigen glaasje drinken’, was zijn lijfspreuk.

 

 

Waarom kunst kopen bij Kunsthandel Martins!

  • Kunsthandel Martins combineert de voordelen van online kopen ( 24/7 bereikbaarheid, snelle levering, lagere prijzen en gemak) met het aanbod en de service van een echte Kunsthandel ( kwalitatieve kunstwerken van erkende kunstenaars, expertise en ervaring, advies en hulp bij bemiddeling en/of koop en mogelijkheid tot bezichtiging);
  • Bij alle schilderijen krijgt u een echtheidscertificaat en (gratis) taxatierapport;
  • Te allen tijde zal Kunsthandel Martins u integer en kundig adviseren;
  • Kunsthandel Martins heeft een unieke omruilgarantie! Schilderijen kunnen binnen 6 maanden omgeruild worden;
  • 100% garantie op de echtheid (authenticiteit) van aangekochte kunstwerken;
  • Bij aankopen vanaf 495,= euro heeft u recht op een gratis kunstboek;
  • Termijnbetaling is mogelijk;
  • Afhalen of (te betalen) verzending per koerier.

 

Trefwoorden:

Kunst online kopen, bereikbaarheid, snelle levering, lagere prijzen, gemak, kwalitatieve kunstwerken, erkende kunstenaars, expertise, ervaring, advies en hulp, bezichtiging, echtheidscertificaat, gratis taxatierapport, integer en kundig, omruilgarantie, uniek spaarsysteem, 100% garantie op echtheid (authenticiteit), gratis kunstboek, termijnbetaling mogelijk, afhalen of (te betalen) verzending per koerier.

Langeweg, Ger (1891-1970)

€ 0,00

  • 5 kg
  • Uitverkocht