kunsthandel martins

figuratieve schilderkunst

anno 2018


adriaan van esveld (1947)

te_koop_aangeboden_een_schilderij_van_de_nederlandse_kunstenaar_adriaan_van_esveld_1947
Adriaan van Esveld (1947) | 20e eeuw | Techniek: tempera | "Romeinse route Mondim de Basto" | Waardetaxatie: 950,= euro | Met echtheidscertificaat en taxatierapport

gereserveerd!


Esveld, Adriaan van (1947)

 

Beschrijving:

Een schitterend kunstwerk te koop ( "Romeinse route Mondim de Basto", Tempera ) van de Nederlandse kunstenaar Adriaan van Esveld (1947). Met lijst. Gesigneerd links onder en gedateerd 1989. De afmetingen met lijst: 80 cm. x 97 cm. De beeldmaat is: 67 cm. x 84 cm. De conditie van het kunstwerk is goed. De lijst heeft enkele gebruikssporen. Het werk kan echter zo aan de muur! Het kunstwerk is te bezichtigen in onze kunsthandel en wordt geleverd met een echtheidscertificaat en taxatierapport.

 

Info:

Adriaan van Esveld is geboren in Soest in 1947. Hij volgde een opleiding in Utrecht aan de school voor grafische vakken en kreeg daar les van Theo van de Vathorst en Henk Hester. In 1966 begon hij aan de 5 jarige opleiding schilderen en grafiek aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Hij werd opgeleid door Johan de Haas, Ferenc Gogos, Berend Hendriks en Peter Struyken. Adriaan heeft zijn atelier in Velp. Werken van hem bevinden zich in verschillende collecties, o.a. Het Henriette Polak Museum en Delta Lloyd. In de loop der jaren heeft Adriaan zich speciaal verdiept in het werken en samenstellen van temperaverf.

 

Biedingen zijn welkom:

Kunsthandel Martins anno 2018 is een modern bedrijf en is derhalve ontvankelijk voor serieuze biedingen op onze kunstwerken. Met het biedformulier (zie informatie) kunt u vrijblijvend een serieus bod uitbrengen op een door u geselecteerd kunstwerk. Wij zullen uw bod dan serieus overwegen. Uw bod wordt pas definitief na uw akkoordverklaring op ons acceptatie-voorstel. U krijgt bij het uitbrengen van een vrijblijvend serieus bod altijd (binnen 24 uur) antwoord.

 

Esveld, Adriaan van (1947)

€ 950,00

  • 10 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1